Hem

Nu är det hem byta om sen iväg! Har inte kunnat spela på en hel vecka, vart borta osv ahhh! 
Men nu tagga! 

Idag.

Dålig uppdatade? Har faktiskt  sovit ända tills nu... Nu är stallkläder på, så drar jag till tuuva! Tränset jag provade på tim igår va för stort. Sjukt pissed of. Det va ju så fint. 
 
Ikväll blir det fotboll! Tagga! Hörs snart
 

Mys

Mys kväll. (≧◡≦) film och bara allmänt gött! 
 

Nu till Tim

Nu ska jag till Tim. Somsakt! Måste öva ännu mer på dressyren och även lite markarbete.  Nytt träns! 
 

Lay out

Träningen på kosmin gick super bra! En häst som lätt blir utråkad och börjar hoppa och suttsa, framför allt i traven! Men med lite mer träning så kommer allt att gå super! 
 

Riddags

Inte på Tim dennna gång. Ska hjälpa tuuva med hennes halv vilda häst. Kosmin. Haha. Bilder på kosmin här nere. 
 

Tuuva next

På väg till tuuva. Dagen ändras snabbt! 
 

Idag..

Hej alla vänner. Idag är en sån där f1 tråkig chill dag. Det finns inget att göra och Melvin har 2 kompisar här hemma. what to do lixom. Snart börjar skolan oxå. högstadiet, kommer bli chill. Allt nytt osv. 
 
Senare idag blir det Tim, ska filma idag så håll er uppdaterade. Kommer så klart mycke annat emellan också! 

Ponny pop giveaway

Http://nellsansliv.blogg.se
https://www.facebook.com/pages/Ponny-Pop/339499679400333


Fotboll

Säsongens först träning. Tagga tagga

ponny pop

ponny pop giveaway

Äntligen

Får man göra nått med dagen. ska träffa goa vänner. dom som får livet å bli liite bättre. Kommer uppdated! <3

Resultatet av första...

Tränigen. Asså jag är endå riktigt nöjd, fast dom två första gångerna vi gock igenom programet gick piss. jag gav upp, brukar inte va sån som ger upp så lätt! Menmen, började skritta av. Mormor och morfar tog bilen hem. Mamma gick in i stallet. Men jag brukar aldrig ge upp sååå lätt. När ingen så gjorde vi programet på högsta topp. 100%. Allt bara satt där. trodde ingen så men mamma satt å smygkollade med hästens ägare. Haha, stalkers. Hon tyckte att det så riktigt bra ut. Proud! så allt slutade riktigt bra! Eftersom att det är km så är det ju även hoppning. Det ska också tränas mera på! Känns fortfarande väldigt pirrigt med dressyren. Men hoppning är luuungt. 
 
 

Taggad

Nu drar jag upp till Tim. är riktigt taggad. Jag har aldrig tävlat i dressyr nån gång. Å det är inget jag lixom brukar träna på. Men om tre veckor är d tävling på g. Km, i både hoppning och dressyr. hoppningen ska bli så sjukt rolig. Det har jag ju tävlat i massa gånger. Men dressyren är jag faktiskt lite rädd för.. Haha! Aa det ska bli kul å prova på iaf. 

RSS 2.0