Sverige

Hejdå turkiet, hej sverige!

White party


Partyy

Nu är det sjut med party här! Live musik, shampanj (stavning) fyrvärkerier, dans å allt du kan tänka dej. Sitter med en drink å tittar på. Jag kan inte dansa. Fråna mami o papi

Så sjut ledsen

Hej på er. Är sjut ledsen för en så dålig uppdatade men har det så sjut bra här å bara chillar hela tin. Har inget internet uppe på rummet så för att surfa måste jag sitta här nere i lobbyn. Men jag har två videos på G som ni antingen får se idag eller kanske imorgon! Ikväll blir det värsta partie parite med fireworks och massa skojj. Då ska jag också fixa ihop en liten film jag ska lägg upp! Men nu ska jag ta å käka. Puss hej

Arlanda

En timme kvar nu..så exited! Sitter på en as hård metall stol på arlanda. Vi har redan gått förbi alla resturanger osv så nu ska vi sittar här i en timme. Haha så looosiga. Aja bye bye


Nu drar vi!

Japp. Uppe innan tuppen. Haha! Nej men, nu är familjen samlad å melvin och jag har STOOORMYS här i baksätet med massa filtar å kuddar!
 
Tänkte berätta lite om resan. 
Vi ska iaf till Turkiet för er som missar det. Och vi kommer att ta flyget från stockholm/arlanda och landa i antalya i turkiet då. Det flyget kommer ta ungefär 4 timmar. Sen så ska vi på flygplatsen i antalya fixa med pass och väskor. Sen ta en buss till vårat hotell som heter  "hotell kemer resort"  Men enligt våra tid planer så är klockan ungefär 1-2. 
 
dagens uppdatade: nu kl3. På arlanda om en dryga timme. Och ett eftermiddsgs inlägg och ett kanske två kvälls inlägg! :))) (från turkiet.)
nu ska jag sova lite! Puss&kram 

Älskart

Är fortfarande vaken...kan värkligen inte sova! Tror att jag är ganska spänd tills imorgon fast jag inte riktigt vet om det! För att få bort lite tidsfördriv så har jag tittat på hela nalle phu filmen. Så lätt allt va på den tiden! Sen har jag ju mina älskade klass kompisarna. Syftar på tjejerna nu men finns sjukt härlia killar å! Tjejerna är helt fixerade av en serie som heter "One tree hill" kanske har ni hört talas om den! Tänkte kolla ett avsnitt å bara se hur den är. Nu sitter jag fast, så enormt bra. Jag har bara tittat nåra få avsnitt, men herregud! Helt sjukt! I'm in loved.
Och just när jag stängde av mobilen och la mej ner, tittade upp i taket. Idag har varit en jävla piss dag. Har försökt att förtränkt det genom att skriva att den vart grym, genom att tänka på allt positit som har hänt. Men har behandlas sjukt dåligt att vissa idag. Å jag kan erkänna att jag inte heller har vart sådär super snäll. Jag tänkte oxå på hur jag faktiskt är mot andra å att det kanske behövs en förbättring på allt detta. Just då...*pling*! Mobilen! Tog fort upp mobilen å tittade. Som väntat en gid vän "önskade" mej en sjukt bra resa! Å allt blev bra igen! Man är fan ALDRIG ensam! Tack som fan för att ni alltid finns där även kl 12 på natten om det nu skulle vara så! Tack dom fan!


Jun. 22, 2013

Ska jag bli så öppen här på bloggen att jag skriver dagens besökar statistik varje morgon nör jag har vaknat? Hiss eller diss? Har ni nåra andra saker ni vill ändra på eller kanske börja med osv. Så säg det!
Go'natt


Nelly grejjar

Hej på er! Ny duschad å glad som få sitter jag nu bara å myser framför teven i mitt rum! om bara nåra timmar så är jag i turkiet det är ju helt sjukt! Så grymt kul, taggar taggar! 
 
 
Oså har man grejjat en som fixar en header åt mej. En tjej jag känner som är min kusin, klasskopis och en av mina närmaste vänner! Hon har fixat header åt mej förut oxå vilket blev helt underbar! det känns så säkert å bara, var så god gör en header. Haha, för jag vet att den komemr bli awsååm! Jag kommer att vara med när jon ficar den och sätter in den! Men eftersom att jag ska bort så blir det nån gång när jag kommer hem! Så länge får ni nöja er med den här! 
Dags å sova snart, upp 3 inatt. Kommer bligga på väg till arlanda! Så flr er som inte har nått att göra kan ju vara uppe då å läsa lite. Haha! 
aja puss

Headern

Tänkte uppdatera liten om header jag lovade skulle komma upp. Ja den skulle faktiskt komma upp redan samma vecka som jag skrev inlägget. Men nu är det ändrade planer. Hon har inte fixat det jag ville, asså sätt in den osv. Så nu söker jag någon ny som kan fixa en header åt mej. Jag kan inte göra det själv då jag inte har någon dator... Men vet du nån som är intresserad eller om du själv har lust så kika mej på: nellsan1010.

Yes box

Hej alla lovers å haters. Nu sitter jag i sägen å lyssnar lite musik. Dunka dunka! Kom ju nyss hem från toften å en helg att minnas länge! En riktig toppen helg. Å veckan jag ar framför mej då??? En vecka utomlands, inget å klaga på direkt. Kommer nog mindre uppdatate under veckan. Men ska försöka! Ska shoppa tills pengarna tar slut! Haha! Kanske kan göra haul's som kommer ut varje dag. Ska iaf göra hauls på allt jag köper, så att. Men ni får ha det super så hörs vi!

Smink mm

Tips på videos?


Jäpp


Ffffrågestund

Kik:nellsan1010


ANDRA STÄLLEN

tjohej. tänkte skriva lite andra ställen du kan läsa om mej osv.
 
då har vi då videofyme där ifrån lägger jag upp alla mina videos. där heter jag Nellsan
 
bloglovin där du kan se alla mina inlägg, en viktig sak för mitt bloggande. Finns som app och kostar inte ett öre. testa gärna! där söker du bara på min blogg alltså "nellsansliv.blogg.se" sen är det bara å trycka på följ.
 
instagram där jag heter _N_E_L_L_Y. vilket inte har så mycket med min blogg å göra, men det är ju endå jag lixom. 

Chilldag

jäs box, idag ska jag göra så lite som möjligt. ta det lungt helt enkelt. Förutom ikväll, då jag kanske ska träffas kompisar. tyvker det är helt sjukt att det är 3. BARA 3 dagar kvar på 6:an. sen börjar jag högstadiet. känns så enormt bra! 8 veckor ledig är inte heller helt fel. Tänkte oxå starta en liten frågestund eller vad man nu ska kalla det. Fråga på gujs så hörs vi i en video aldelles starx. xoxo NELLY

Kåmpisar

Hej. Hemma från bärlinge, ligger i en solstol å bara njuter. Har vart på match. No comments på hur det gick men vi förlorade iaf. Tyckte vi iaf kämpade på bra. Så bra jobbat tjejer!

Nu ska jag dra till Moa å va med henne å Ebba. Kommer bli najs! Troligen ska vi bada! Haha, efter som att det är typ 30 grader i moas pol...såååå! Sen badar vi även om det är 20 grader i polen å ännu kallare uppe! Haha. Nu är det ju så jäkla fint väder oxå. Upp till 28 grader i varmaste solen! Inget å klaga på direkt.

Jag berättade ju lite vad som ska ske närsta vecka. Men den här veckan så tror jag att ja bara ska ta det chill pill. Inte göra så mycke. Måste kunna slappna av nån gång. Det är faktiskt sommarlov om en vecka! Aja uppdaterar lite senare.
Puss hej


Nellsansliv.blogg.se


Y

Ikväll böir det studentfirande för hela slanten. Ska till min kusin å fira, eller asså jag är hennes kusinbarn! Aja ni fattar.
Här hemma är det så enormt fint väder. Helt sjukt. Pressa pressa. På skolavslutningen så ska jag va lika beun som joseph. Haha. No comments. På tal om skolavslutning. TRE dar kvar, tre dar kvar i mellanstadiet. Har aldrig längtat så mycke! Bästa klassen upp till sjuan oxå.

Puss hörs


Today

Japp. Då ska jag berätta lite om idag då! kom till skolan i vi visste att vi skulle ha våran favorit vikarie...nehe då kommer det dit nått hund-tant-kristen super mega löjlig lärare från typ Irak eller nå. Haha, ne hon var väl rolig..döpte om mej gjorde hon också. Nu för tiden heter jag ellienor. Haha. Aja. sjukt kul med skoljoggen också. Jag gick den halv mil. JAG gick en halvmil förvånar mej så sjukt mycke. 
 
Kom hem, satte mig i soffan å chillade i typ en timme. Så kom jag på att jag skulle till Tim. Jippey! Haha, bara lite sen. Sen när jag väl kom upp på honom va han pigg som få. Men vägrade att galoppera. Rolig liten filur det där. 
 
 
Skulle egentligen träffa nåra frends på kvällen. Men istället så sitter jag å kollar på teven i mitt rum. Hade kunnat haft roligare saker för mej. 
imorrn så är det sista "riktiga" skoldan. Äger sjukt mycke. Ska ha mamma som vikare btw. Kommer bli sjukt pinsamt. Det är inte många sojagar sånt självförtroende som hon. 
måste bara påminna att den nya header kommer ur på trosdag eller fredag. Ni måste verkligen vara uppdaterade då. Det kommer inte att vara en besvikelse. 
Nu ska jag ta å göra nått av den här kvällen. Puss hej.

Ny header

Yes box, nu har jag äntligen fixat en duktig som ska grejja en header till mej. Så sjukt snällt av dej, if you see this. Så håll er uppdaterade så kommer den upp antingen idag eller imorrn. :) puss

RSS 2.0