Få minnena tillbaka

Hej, sitter här och kollar på Lejonkungen. Gud vad allt var lätt på den tiden. Skulle vela såna tillbaka i tiden och bara få se hur allt va. So simples inga konstigheter. Allt bara flöt på. De fanns lixom inga problem. 
 
Tänk när lejonkungen va ens bästa film, sådär smått läskig då och då. Kunnde nog inte tänka mej att jag skulle bli den jag är nu. Helt sjukt vad tiden går fort. 

Gåådmorgån

Idag vaknar man och är glad. DET ÄR FREDAG FÖR FAAAN! Så jävla skönt. Sen är de praou och sen lediga. Så jävla ägit.


Gårn

Gårn nu


Springa

Nu ska jag fan springa tills jag döööör!!


Japp

Då är man hemma då, full späckad dag..springa....HATAAAAA! Sen ska jag på gårni typ 2 minuter. Haha, näj men kommer mer seeen dåe!


Mar. 21, 2013

Idag så var jag med världens sötaste kille och han är så bäst !


Torsdag

jaha, då vare torsdag då, hata!!! Småsjung tråkit så de finns inte. skolan slutar tio över tre. Sen kanske Tim , på kvällen blire gårn till kl 10! :) puss hej
 

Såååva

 Japp, då är de dags å söva då. Läxorna är gjorda. Typ iaf, ska lyssna på engelskan nu. Jag har spelat in när jag läser texten och nu ska jag lyssna på den till mobilen döööör! :S inte kul, inte kul...!  Men ni får ha de fätt najs så kommer mer inlägg imorrn! Ps bilden är på en kompis från idag. i

Bilder

Hej, har tillbringat dagen med Tuuva och Yazmine. Vi har fotat med Tuuvas hästar. Bildbomb. Jag rider bara Glöder på alla bilder. As sööt. Nu snart ska jag hem å plugga. Suger.


Hem nö

Tjotjena, ska hem nu. Blir ingen Tim för morfar vart sen hem. :( så nu ska jag hem och tråka. Ps här är min söta kompis Adam som är bäst ❤️❤️❤️❤️❤️❤️


Vaken

Ny vaken nu, kravlar mej upp ur sängen med Europas största tandvärk. HATE IT! Men What ever de kunde varit värre! ;)


Sov gott

Tjena. Asså sån jävla bra statistik idag asså. Dubbade de i söndags!! Älskar er så enormt. Nu somnar jag med ett leénde på läpparna fast tanden gör så jävla ont! God natt alla fina vänner ! <3


Plugghäst

Pluggar som aldrig förr, med en jävla tandvärk!!!


Ängel

Hej. Ni är fan värda guld!! Idag kom vi högre upp i statistiken! Älskar er sååååå mycke! Utan er så skulle ingenting funka. Alla av er, var och en, ta åt er. Du är allas förtjänst!! <3


I did it

Jag gjorde det! Hur bäst kan man bli lixom? De gjorde ju inte ens ont!! :D jo kanske lite men endå


Tandläkarn

Jahapp, tandläkarn nästa ... Liv rätt nån som har gjort de förut?? Sjukt läskigt iaf!!!


Kör nu

Japp nu kör vi...! först kär vi skolan i några timmar sen dra ut två jävla tänder hos tandläkarn och läxor. Tre läxor....!


Tjena

Hej, vaken nu, älskAr att klockan aldrig ringen nu för tiden......!


Tamago

Brist på annat .


Gårn

Haha


Skolgård

Hej, nu sitter jag här själv på en gunga mitt ute på skolgårn. Men seriöst vart fan tar livet vägen, de va ju inte alls länge sedan jag satt hör första gången? Alla va kompis med alla. Hemma var de aldrig nått bråk. Man kunde lita på allt och alla. Man tänkte inte speciellt mycket på hur man var eller hur man såg ut, det som var viktigt va att man hade kul. De hade jag värkligen, det fanns inga problem och man bara levde. Nu när jag tänker efter så skulle de va mycke om jag va lite som förut. Skitsamma om hårfärgen är fel lixom huvudsaken är ju att man har kul. Va den du själv är eller vill vara. De finns redan så många andra. Livet kan ju fan inte gå ut på det som det går ut på nu hela livet. Man är ledsen för det man förlorar. Men tänk på allt du har, och var rädd om de!


Gårn snart

Tjena. Käka lite nu sen gårn. Kommer massa Bilder! <3


Musik

Spelar piano på musiken

https://cdn3.cdnme.se/4054223/7-3/pic_51471efae087c352b1b39a4a.jpg" class="image">


Skolan

Nu kör vi. Winners never quit and quitters never win!


Morgon

Hejhej, vaknade för ett tag sen. Då är det måndag igen då, skolan och allt..ja jag har varit med om roligare. Men men, bara gå upp och göra skiten. Har inte så mycket annat och välja på heller. Kanske så blir de Tim efter skolan! De kan man ju värkligen hoppas på!


Toppade idag

Hej på er. Nu kan jag faktiskt säga "er" och inte "dig". Idag hade jag rekord mycket unika besökare. För att ha drivit bloggen i fyra veckor med ett uppehåll på 5 dagar så tycker jag de är skit bra! Tack så jätte mycket! De är ju er jag skriver till, de är ju ni som är grejjen! Ni har värkligen gjort den här dan till en riktigt bra en! Det här är riktigt bra och det har gjort mej så enormt glad. Och om ni va en av dom som läste bloggen idag så kommentera gärna. Men nu tycker jag att ni ska a en riktigt bra vecka, och jag hoppas du hittar tillbaka hit nån gång! <3


Done

Japp, nu är de klart! Super super nöjd. mycke mörkare, känns lite hemligt. Känns som jag är lite mer mig själv! Stort tack till Lisa som hjälpte mej! :)


Färga håret

Tjo, ska färja håret nu då....yolo as mörkt men de kommer säkert bli as najs

Moa testar

Tjena mitt bena . Lite bilder sen i går kväll. Moa och jag hade lite modellning. Typ...!    Tog typ alla bilder på kameran men der här är bara från mobilen. 

Hej


Ridningen dåe

Tjo, är påväg hem från ridningen nu. De va en övning med slamom och galopp, utan stigbyglar! :) mega roligt! Jag hade macy.

Vår


Film tajm

Hej, läxorna är klara och städningen klar. Asså äntligen kan man pusta ut. Jag hatar torsdagar, iaf dom utan Tim . :'( men men! Och nu ska jag kolla på film å göra te. Life is like a game, wanna play?


hemma nu

tjena, nu är jag hemma från skolan... ingen vikare, hihi ^^  .    Snart ska jag plugga, har ju nationella på torsdag, tror jag i alla fall. I matten. Asså jag kan inte ens matte,,,nämmen på riktigt jag ligger efter som satan. ¨matte mys med te och filt¨ :)   Sen ska jag städa, läsa och blogga mer. åjusste. Vi är uppe i 9 poäng, haha. lite kvar till 3000 dock men de går ju farammåt. :)
 
Jag ska försöka fixa en ny header, men jag suger på de. vet ni nån bra som gör fina header åt ¨blogg.se¨ bloggar? aja, skulle va bra om ni sa de isåfall. :)
 
Herrå
 
 

Torsdag

Hej, har alldeles precis vaknat. Idag så ska jag först gå i skolan, jippo det bästa jag vet!!! Not. Våran lärare är sjuk så vi kommer ha vikarie. De e kul....! Haha. Efter skolan ska jag till Tim !!! De blir nog så att jag rider i snön igen! De kommer bli feett!! De är så sjukt kul att jag har hittat en ponny jag kan rida så ofta! Som dessutom är sååååååhäääääär snäll!!


ha de gött så hörs vi!


Hockey

Tjo, nu är jag hemma från hockeyn de gick sådär för våla. Vi mötte Kallhäll och vi förlorade med 4-6. Inte världs bästa. Haha. Nej men de va en kul match med många fina vänner.. Och sjukt mycke roligt.

It's time to die in tha bed....!



Ps på bilden så har jag hoppläder för att jag stod upp i traven. Ser helt fuckt up ut men endå!


Bra träning

Chaa, träningen på Tim idag va skit bra. Han vart helt slut. Haha. Vi travade i en stor volt i lössnön, i fältsitts. Med hans dåliga kondis. Måste värkrigen träna upp den mer. När snön försvinner så kan man ju börja träna på banan och på åkrar. Så himla Mycke bättre och lättare allt blir utan all denna snö! 
 
Och snälla rara tipsa alla ni känner om min blogg för jag har börjat samla poäng för att göra reklam om min blogg på blogg.se men för de behöver man 3 000 poäng...Så snälla jag ber er. 
 
Bara lite prat om "poäng" så alla vet. De är en ny sak på blogg.se. Jag tycker själv att

 
de är en SUPERBRA idé. Då gör man iaf så att men lägger ut en annons på bloggen och för varje unik besökare så får man en poäng. För poängen man får kan man köpa massa koliks saker som egentligen tillhör PRO. En skit rolig och bra idé från blogg.se. 
 
Ikväll så blir de hockey. Mamma ska jobba i kiosken så de blir säkert mycke godis oxå, hahah! Häääja våla. 
 
 
 

Bästa

Hej, sitter här i skolan nu och väntar på att mamma ska sluta. Today när jag har kommit hem så ska jag dra till fotbollsträningen, vi ska spela bandy... är inte speciellt sugen på de dock, HAHA.
 
Igår va de bästa besökarstatistiken på bloggen forever, haha nej men jag har haft den aktib i typ en vekcka och igår hade jag 14 besökare och runt 25 sidvisningar. de e bra de, riktigt kul att se. Vill gärna att ni tipsar om bloggen till så många som möjligt för när jag har fått 50 unika besäkare på en dag så kommer jag ha en tävling. troligen med smink eller liknande. Så fortsätt att tipsa dina frend så kommer du ha chansen att vinna nått riktigt roligt. :)
 
men ni får ha de bra för nu ska jag ta å dra hem. ;)
This is sommar värme!! <3

Ingen Tim

tjena,  de vart ingen Tim idag för att mamma jobbade till halv sex. De blir inget imorrn heller för då är de fotbollsträning. :( Men på onsdag och torsdag så tär jag tillbaka. Just nu tar jag Lektioner i Heby. Men till våren när snön är borta ska jag börja ta med Tim. Just nu ligger ju solen på och värmer hela dagarna så om jag har riktigt tur kanske jag kan få ta med honom till Heby på fredag, vi vill inte åka med transporten på en liten väg med bara is på licksom. Men de är bara kanske att vi tar med honom , Alltså inte helt säkert. Men man kan ju alltid hoppas!! 
En bild på mej sen i lördags när jag va i stan,  red lips liksom .
En bild från i fredags när jag hoppade på Diroma. En Häst som stått hos privatägare och aldrig hoppar och knappt galopperat. Haha, skit duktig flicka. 
 
 

Home again

Är på väg hem från stan nu, de tog typ 3 minuter att ta bilder-.-! Kanske ska jag till Tim idag också men de är inte säkert. Om mamma hinner hem! :) snön är på väg att försvinna på viktigt nu. Har längtat så enormt mycket, tröttnat på kalt och is.


Tandläkarn

Hej, idag blire kortdag i skolan. Ska till tandläkaren. Inte för att de är så mycket roligare, men endå! Ska ju få nån jävla tandställning...! Inte kul, inte kul! Aja men är a bit sen till skolan så, hej då!


Idag

Choo, ridigt Tim idag . De vart en långritt med mois i "hälarna". Man märker att våren kommer, inta bara för att Tim är ovanligt busig och helst bara vill reasa med vinden. Också för att snön ÄNTLIGEN försvinner! Man kan skymta grusvägen här och där. Allt är inte vitt elr grått längre. And i love that! Moa fick skritta av honom, borde va stolt. Hon har ju inte suttit på en häst på typ ett helt år! Be proud! Idag så har mamma vår städat, hur skönt som helst, pallar inte stöket!

https://cdn2.cdnme.se/4054223/7-3/pic_5133b40a9606ee32d014139b.jpg" class="image">


Satsa mot stjärnorna för att nå trädtopparna

"Vänner kommer och vänner går, allt kan inte funka. Så är de och kommer vara genom hela livet. Men kan inte bara lägga över allt skit på andra. Som att om en vecka kommer allt vara som vanligt igen...! Ann lär ju nån gång lära sig och stå för de man gör. Om det är nått man verkligen vill så är de väl bara ens egna fel att det inte blir så? Sikta mot stjärnorna för att komma till trädtopparna. Sätt ribban där du faktiskt kommer över. De är ditt val, satrör man för mycket så kan man falla ner till botten igen. Livet är inte alltid 100% men de går alltid att göra allt bättre. 
 

RSS 2.0