Svar på frågor

Http://nellsansliv.blogg.se


Imorgon lördag

Ska köra min andra match på elvamanna plan imorgon. Första gången så vart jag inlånad från ett äldre lag. Det va riktigt skojj. Ska värkligen bli kul. :) uppdatdaten blir bättre imorrn! 


Planerar

Sitter med pappa i köket och diskuterar mitt nya rum. Vilka möbler vart dom ska vara osv. Mys:) 



Jag då och jag nu....

Sån sjuk förändring jag har gjort det senaste året känner jag. Gått från att knappt veta vad jag heter till att värkligen våga vara migsjälv! Har tagit tag i mejsjälv. Vaknat lite. Fått så sjukt mycke mer självförtroende genom att titta upp lite och se mig omkring. 
Nu
Nu

Nu

Nu





Kvällen?

kvällen spenderas inne i mitt rum. haha, mammi och pappi ska måla och jag bli sällskap. har en känsla av att jag kommer stortrivas i mitt rum !

Skulle du...


Lite svar på frågestunden kommer upp snart....


Frågestund.

Spama mig med frågor på
 kik ~nellsan1010
Instagram~_n_e_l_l_y
Ask~nellydenfina

Jag kommer att svara på alla frågorna i en video/i nåra inlägg. :) 



Vänner

Jag och min allra bästaste syster. Ella. När jag va 6 år gammal älskade jag henne lika mycket som mamma. Vi va som tvillingar. Vi träffades hela tiden. Hon är född 3 dagar efter mej å ända sen den dagen hon föddes har jag älskat henne, jag har vart hennes storasyster, hon min lilla. Sheet vilka minnen, kommer ihåg sjukt mycke mer än vad jag borde. Saker som är så enormt kul. Kommer ihåg, exakt hur det luktade i deras hus. Exakt hur set såg ut. Vi båda gick på månen, VÅRAT dagis. Bara hon som jag fortfarande har kontakt med som gick där. Vi skulle börja skolan. Jag började på en annan skola än henne. Jag fick nya vänner, hon oxå. Men vi visste att det alltid skulle vara hon och jag. Två år senare, fick jag höra att hon skulle flytta. Min andra halva, min syster skulle flytta. Inte en kilometer inte en mil, inte två, utan typ 50. 50 mil? Å då tog det en evighet att åka till Uppsala. Visste inte hur jag skulle klara mig utan henne. Skulle hon kanske glömma bort mig? Jag kommer fortfarande ihåg hur jag grät. Varje dag! Jag träffar henn bara på loven. Längtar efter henne så sjukt ofta. Nu 5 år senare, känns allt som förut igen. Jag saknar henne fortfarande men jag träffar henne. Trottsallt, ganska ofta. Och stunderna med henne är grymma. Det är som att vi fortfarande sitter ihop som tvillingar. Inget awkard emellan lixom. Jag vet att hon alltid finns där och alltid kommer att göra, hon vet att jag alltid finns där och alltid kommer att göra. 




Min kväll

Har alldelles nyss bakad chokladbollar med bror min. Ska ha det till mentorstffen imorrn. Ska bli la gött. 

Just nu sitter jag i soffa å chillar med en film. Mys! 



Minnen

Minnen. Allt innutimej snyrrar. Vart med om så sjukt kul saker jag gärna gör om. Saker jag gärna glömmer. Men ödet, det finns alltid en anledning. Det är ju ofta det lite speciella saker du kommer ihåg. Det är just det lilla roliga som fasnade i huvet. Jag tror att varje litet minne jag har gjort mig till den jag är. 


Dagens fråga

Finns det nån speciell kategori du tycker att jag ska skapa? Skriva lite extra om, kanske nått helt nytt. Eller kanske för att det ska bli lättare att hitta inläggen just du tycker det är kul att läsa lättare. Tacksam för svar


Stark

Känner mej otroligt stark. Jag kan klara allt! 
Jag har inte bara bestämmt mej för att det skulle vara sä bra just nu. Men det är ingenting som saknas. Allt bara finns där. Är alltid glad osv. Kommer det upp problem så bara lägger jag dom bakom ryggen, för jag vet att jag kan ta mig igenom dom så pass lätt. Allting kommer alltid att lösa sig. 
Jag har hela sommaren mått halvdåligt lite då och då. Utan nån speciel anledning. Men jag bara bestämde mig att allt skulle bli bra. Det ändrades inte på en natt direkt. Jag sa till mej själv att jag kanske skulme behöva väcka mig själv lite. Vad håller jag på med lixom. Ändrade allt och nu! Suuupra glad! 
Det är du som sätter gränserna 




Oktober

Min månad. 23 dagar till och jag blir tonnåring... Sjukt taggad kan jag bara tala om! 
Ska göra åeret som 13 åring till ett sjukt bra år. Det bara är så! 



Tisdag.

En tiskdag hos mig. Skolan, hem chilla, kompisar, allt. Känner mej så sjukt underbart stark just nu. Det bara rullar på.


RSS 2.0