Uppsala

Åkte hit tidigt i morse. Är fortfarande kvar. Blir en mys kväll med la familia. Först bio, sen käk. 10% kvar på mobilen så stänger av den och jör av mej när filmen är slut. 


Ikea

Sitter och chillar med lillkusin i en soffa på ikea.  Så go han är! 





Nu drar vi

Jag och moster drar in till uppsala. Lite ikea och massa saker. La gött. Kanske blir det en höst jacka? 


Duschad å klar

Sitter i soffan. Lyssnar på musik och mami och papi lagar mat. Sjukt mys. Kvällen spenderas med bästa! 


Hemma

Nu är jag hemma från matchen. Kom dit och fick värsta överraskningen. 
-nelly är det okej om du står i mål en halvlek? 
-ehhh, visst. 
Spelade första halvleken som back. Gick faktiskt bra. 
Andrahalvlek. Skojja inte, jag sakakade. Jag släppte in 1 mål under andra. Aja, sjukt nöjd endå! Alla gjorde bra ifrån sig! :) 


 

Idag

Matchen är framflyttad en timme och jag myser med min saknade kusin. 
Match borta mot storvreta snart. Taggar genom att mysa med min otroligt saknade kusin som spenderat en vekca i Turkiet. Älskart. <3



Mysigt

Sjukt mys jag har! Sitter och har det allmänt gött, just nu bsra fillan. Kommer mer folk snart. Sjukt mysig kväll mpste jag säga! Tur att den inte är slut än! 


Grym

Kvällen kommer blit sås hult grym. Taggar till 1000. 
Först go mat med la familia. Vilket det ofta bjud på hemma hos mig på fredagar. Riktigt gött. Sen åker jag till felicia, troligen drar vi till gårn direkt efter. Man bha... Ungdomsgården? Haha, men vi ska typ dit å chilla. Det är ju bara folk i våran ålder som är där lixom. Riktigt najs. Sen ut på stan å chilla. Då kommer jag troligen vara med massa andra gött fölk. Underbart! 




Chill

Har så fett chill med massa frends. Kvällen? Jadu... Ingen aning. Får ta och hitta på nå sköjj! :) 


Dagens fråga

Fördelar/ nackdelar med sociala nätverk?



Hur jag tar hand om mitt hår

Morgon. 
Tar ut flätan, borstar igen håret och andvänder ett torrschmampo. 
Ett torrschampo frå batiste. Jag andvänder det i hela häret och resultatet blir as bra. Ser rent och frächt ut. Håret känns nytvättat och jag tycker att det blir tjockare. Ni som inte har, köp! Nk kommer inte att ångra er, finns att köpa på åhlens för 69 kr. 



Skolan

Nu drar jag ootd kommer upp om nån timme. Så taggad idag. Inget kan förstöra dethär! 





Fredag

Idag är allt bara på topp. Uppe låångt innan vad jag brukar vara. Kan inte sluta le. Vaknar glad, pigg och allt känns bara allmänt awesome. Kom igen, let's do this day to something i never will forget! 











Hur jag tar hand om mitt hår

Kväll. 
Först så andvänder jag en hårolja från Gliss. Andvänder den i hela håret men framför allt i topparna. Finns att köpa i nästan vilken affär som helst! Sedan andvänder jag ett närings/skydd spray från Patene. Den här sprayen är ett måste för mig. Jag andvänder den i hela håret, funkar perfa till det mästa. Värmeskydd, näring, hjälper håret med det mästa lixom!  Kan värkligen rekomendera! Kostar inte alls mycket och finns på dom flesta större livsbutiker. 

Tillsist så andvänder jag ett balsamsray som kommer ifrån Gliss. Ett hair repair spray som jag är kär i. Har det allra längst ut i topparna. Ungefär den sista decimetern. Det hjälper värkligen mot slitna toppar och det bli ju riktigt mjukt också. Finns att köpa lite överrallt! 
Sen flätar jag håret så det inte ska slitas när man "gnussar" det mot kudden. Detta funkar sjuktbra för mig. Prova du också. :)


Dagens fråga

Vilken är din största dröm? 



Lunch

Sitter å käkar nu, rast. Så jäkla gött! 


Skolan

Känner att skolan är allmänt lång och tråkig. Snart är det en timmes rast. Utan den skulle jag fortfarande ligga och sova i sängen kan jag ju bara säga! 


Godmorgon

Nu är jag vaken, trött som fan. Upp i skolan en suuuuper lång dag. Asså jag är typ född till att hata Torsdagar. Jobbigare får man leta läänge efter! 
 OOTD, kommer om en liten stund, så håll utkik. 
Sitter å funderar vad jag ska göra efter skolan, rida? 
Min ponny är en ängel så det kan bli svårt. #evigtälskadavmig saknar ridningen enormt! Känns som att jag kommer att tappa f1 mycket om jag inte börjar snart igen...:/




...

Godnatt, beautiful! 




:*

Dagens

Dagen har vart go, måste endå säga att det bästa va att få prata i telefon med min älskade farmor! Hon har ett hjärta av guld! 
Bilden är tagen av mig, läs den en extra gång! Tänk, och lär! 

Mys

Är hos en kompis, efter att ha kollat på träningen. Jag va inte med eftersom jag gjort illa mitt knä. Dom hade förälda-match. Det va sjukt kul och titta på, tyvärr vann föräldrarna, tror jag. Nu är jag hemma hos en kompis å bha chillar med massa gött fölk!

Bloppis

Jag undarar om det är värt att starta en bloppis. Med alla kläder jag inte vill ha längre. Är det värt att starta en? Kommer nått att bli sålt? Snälla hjälp nu? Kommer du att kolla 

 m du hittar nått? 


Yeah, YOU!

Du, just du. Du är underbar! 
Ta en titt i spelgeln, ser du? Sjukt fin, skojjar inte! Se upp tilll dig, du är du och du borde vara riktigt nöjd! Alla är guld värda! Din humor, du får nån att skratta varje dag, jag svär! Det gäller att tro på sig själv. If you can dream it, you can do it! 



 Att sätta mål:
Tro på dig själv, det du vill, det kan du! Att ha självinsikt, utan att bli ego. Du kan inte tro att nått ska hönda om du ite kämpar för det! Tycker det är sjukt pissed att folk med stora möjligheter inte tar vara på dom! Fyll inte ditt liv med dagar, fyll dina dagar med liv


Belive in
Youreself

Appen

Bara för att jag nämnde att den inte fungerade och att den var dåligt. Så har dom fixat det nu, med den nya uppdateringen så funkar den även med ios 7. Vilket är riktigt bra! Slippa logga in varje gång. Och det är lättare att hålla koll på alla inlägg! 


Statekstiken suger idag, och igår. Men det är inte det viktigaste, så lämge just DU är in här så spelar inte stateksiken nån roll! Älskar er. 





Sista

Sista lektionen. Så jäkla sköönt! Mentorsträff i slutet, kul!

Dagens fråga



Vad tycker du att det bästa med dig är? 

Bloggen blir bättre

När blogg.ses app är bra, den funkar inte för ios7. Ganska dåligt, lär ju inte komma som en nyhet direkt. Tycker att det borde bli en bättring på det! Då kan man blogga så sjukt mycket lättare osv. Så då kommer uppdateringen bli mycket bättre också! Nu ska vi ha engelska förhör. Pallar inte, seriöst fösta gången jag läser igenom orden nu. Bra gjort nelly...haha!

Dagen

Dagen har varit riktigt slapp. Moa kom över en stund på kvällen och gjorde sällskap med mej. Kngen uppdateringzz jag vet. Måste bara lämna allt åt sidan ibland. Men det kommer inte bli en vana! Svär! Morgondagen.. Skola först. Får halta fram bland allt folk. Kortdag. På kvällen är det fotboll, kan ju dock inte vara med. Men jag kan vara där och titta. Föräldrarmatch, är ju så jäkla kul...! Aja! Lovar på allt att uppdateringen imorgon kommer bli så sjukt mycke bättre än idag! Sov så sött.

Är hemma idag

Ledsen tjej här, bli hemma från skolan! Tror inte att det är så alvarligt med knät... Men det gör fortfarande ont like shiit. What to do när man är hemma? •kikar med andra folk som oxå är hemma. •titta på nån bra serie •chilla pung all day. •käkar nå gott Jag ska försöka gå så mycket som möjligt. Måste bli bra ju! Match i helgen osv. På måndag har vi studiedag btw. Vad ska man hitta på för skojj då ra? Saknar min ponny...

Skadad!!

Hemma nu efter träning en. Skadad! Fan, gör så jäkla ont! Vet inte riktigt vad som hände, slog i nånting. Hårt! Och det gjorde svin ont! Bra jobbat....

Fixar rummet

Kör på att få klart mera med rummet! + lite outfit bilder oxå:) haha

Sluta nu

Nu hem, ooft kommer senare

Dagens fråga

Hur gamal är du? Varför läser du min blogg? Vad tycker du om den? Hur hittade du hit?

Bilder


Shhet

Vilken jävla spyko dag. Haha, jag har bästa broshan ever

Sleep ?

Herrgud. Mitt rum? Haha, helt tomt. Har alla mina kläder i en tömd bokhylla! Normalt? Min säng har vi lämnat hos min moster som bor på andra sidan gatan! Vart sover jag då? Jo, hos Melvin! Bara en tidsfråga innan kuddkriget börjar. Haha, puss godnatt på er nu.

La gött

Musik med massa vänner! Spelar lite oxå... Kung! Haha

Städa

Städar ur rummet...kanske är det dags för en bloppis snart? Vad skulle ni tycka om det? Detta är bara lite av allt jag inte andvänder...

Dagens fråga

Om du fick välja att vara en person för en dag, vilken skulle det vara?

Sen frukost

Skapar lite vardagslyx med nybakade scones! En bättre söndag!

Vad händer?

Tack en än gång för en sjukt bra statestik. Vissa dagar så bha smäller det! Hoppas att det här håller i sig! 
 
Jag är såå tacksam för att ni kollar in här, just på
min blogg! Statestiken är inte det viktigaste! Så länge jag har er! Det är ju ni som är viktigast! Jag älskar er!

Mys

Mys kväll me la familia! Lite godis och film. Ensam hemma 4, har du sett den? :) 

Nellie berntsson

Helt jävla sjukt vad jag älskar henne! många av mina kompisar är på grönan idag och jag kunde inte följa med. Dom har träffat henne nu, det är helt sjukt. Skojjar inte jag gråter. Tårar och glädje, gjäldetårar. Nellie om du ser det här. Jag älskar dej enormt. Käns konstigt att du inte har en aning om vem jag är och jag avgudar dej till tusen! 
 
Du är värkligen min förebild! Asså om jag mån gång bara skulle kunda få träffa dej! Är inte så jättelätt att vara i stickholm precis samtidigt som dej lixom. Och jag bor en bit utanför uppsala så göteborg..njaa. Om jag bara kunde få förklara hur mycke du betyder. Går inte i ord! du har gjort så att jag är den jag är!
NELLIE JAG ÄLSKAR DEJ
 

Dagens fråga

 
Vad skulle jag kunna göra för att bloggen skulle bli bättre, roligare att läsa?
 

Fan vad gött

Vinst 2-0 till våla, så jäla gött asså! Alla gjorde skitbra ifrån sig, fillan och linnea gjorde målen! 
Glad nu igen, gjorde min dag, min helg, min vecka! Alltid lika kul! 
bra tjejer! 
 

Info om "dagens fråga"

Jag hade tänkt att starta en liten sak här pä bloggen, som kommer att heta "dagens fråga"! Jag kommer en gång om dagen ställa en fråga till er alla som kikar in här. Och jag skulle vara mer än tacksam om du bara lämnade ett litet svar. min statestik är ju lixom inte på högsta nivån så det är inte heller så konstigt om jag inte får nåra svar. Men detta är också ett sätt att få bloggrn bättre. 
 
hoppas vekligen att du tittar in här en gång om dagen och lämnar ett litet svar! 
 

Dagen

Vaken nu och idag blir det match. Match med bästa tjejorna i bärlinge. Vinst! 
resten av dagen? Jadu, det kan man undra. Haha. 
 

Pissdd of

 
Fan vilket rutten dag, dör här hemma i soffan och absolut ingenting att göra. Inga planer för helgen heller. Hatar att inte ha saker stt göra! Så sjukt tråkigt! 
Imorrn blir det match med bästa! Sen då? Ruttna lite mer....

Lunch

Lunch, snaaaart slut! Ska bli så jävla skönt!

Tack

 
Tack till ALLA som va inne på min blogg igår. (Torsdag). satatestiken va riktigt bra igår. Puss på er, ni betyder sjukt mycke! Än så länge ingen större statestik att skryta med på det viset, en liiten blogg, men jag har stooora drömmarn Ican do this! 
 

Bild

Dagen rullar på som den ska

Tjabba!

Huu, vaken nu.. skola sen chiiiill! tack gode gud för fredagar asså! Älskar dej fredag! 
idag är det kortdag i skolan, det går fort. Hoppas jag iaf! :) 
 

Tack

Tusen tack till ALLA som kikade in på min blogg igår (torsdag) statestiken va super bra och utan nån större anledning! Det är sjukt kul att se hur allt växer. Än så länge bara nått riktigt litet.. Men vänta. Ger inte upp! 

I KNOW THAT I  FKN CAN DO THIS! 


Sova nu

Efter en promenad på en mil och gjort klar 2-d3 veckors skolarbete. Suck, skönt som fan. Iaf det där med läxorna. 
Jag och tuuva skulle ringa mamma när v skulle åka hem...mobilen va död så det va bara att börja vandra. Rätt mysigt endå. Tack för den promenaden Tuuva! 
 
Imorrn är det fredag och det känns så jävls skönt. Skojja inte! Fredag hela veckan om jag fick bestämma! 
Har inga större planer för imorrn vlket är f1 skönt! dom flesta av mina kompisar ska in till uppsala men jag hänger inte på. Får hitta på nått annnat roligt ist! 
u måste jag värkigen sova! go'natt! 
 

Tuuva

 
nu drar jag och tuuva till hennes ponny. Ska bli roligt och se, första gången jag ser henne på Noffe. Lite bilder på dom här nere. 
 

Tung

just idag är jag f1 tung. Pallar inte bry mej om allt   skit. Fuck haters! 

OOTD

 
Linne- sallyecircle
ljusa jeans- h&m 
Hoodie- h&m 
ha, ja h&m 

ios 7

 
Lite bilder från uppdateringen jag gjorde inatt. 

Torsdag

Går upp med klumpen i halsen. Everything is possible! Torsdag igen, det går fort! Idag är en låång dag i skolan. Lite läxoförhör och sånt..

Efter skolan? Nej ingen aning. Får väl ta och hitta på nått roligt. 



Sova

Med torarna i ögonen. Varför? 
Jag älskar dej! 



Shit

Vissa dagar är bara värre än alla andra! 


Sluta snart



Bara nåra minuter kvar av dagen. Slutar med go fika. Perfekt

Sen

20 minuter sen.. Good work nelly


Springa



Springa 2,5 kilometer nu. Har work work

God morrogon

Hej på er! Upp till skolan nu, en kort dag villet jag värkligen behöver. Skolan är så allmänt lång tråkig annars! 

När jag kommer hem vette katten vad jag ska göra. Städa ur rummet lite mer kanske. Vill börja göra iordnin snart. Målet är att det ska bli helt och hållet klart till iaf jul. 

Sussa

Sova nu, idag somnar jag me skön musik i öronen! 
Min favvos just nu: 
Roar- katy perry
Wreking ball- miley cyrus
The big bang- rock mafia
Legenden- niello 
You make me- avicii
The fox- ylvis  
Am i wrong- anvy 




Mys

Tar en kopp te, gör klart matteläxan. Sätter på en film och njuter. Fyll inte ditt liv med dagar, fyll dina dagar med liv! 


Städa

Städar ur rummet. Ska hel renoveras. Taggad

Deep.

Den som kämpar, den får! Man ska aldrig ge upp. Är det omöjligt är det bara att kämpa lite till så går det. Sikta mot stjärnorna för att nå trädtopparna. Det kan faktiskt inte alltid vara lätt, thats life. Du kanske tycker att det bara går neråt och är grått. Det gäller bara att lära sig dansa i regnet. Shit happands. 

Kärlek, ingen kan få för lite! Lär du dej älska kommer du att bli älskad. tränkte förklara allt som Att kärlek/vänskap är som en duva. Tänk efter nu så tror jag att du kan ha nytta av detta. Håller du för hårt så kvävs den, håller du för löst flyger den iväg. 

Hat...! Stay strong. Som texten här nere. Destå mindre du bryr dej destå bättre kommer du att må. Jag får sjukt mycke hat. Jag bryr mig inte ett piss. Dom försöker trycka ner mej, men det kär ju bara betyda att jag är över dom? Eller? As long as you love me! 




Meckar micke




Internet

En ställe där alla leker att dom är nått dom igentligen inte är. Det är omöjligt att känna nån genom internet. 

Vill inte leka nellie berntsson men vaffan?! Vad folk bara kan vräka ur sig hur som helst. Jag får hur mycke skit somhelst genom, mest ask. 
Herregud, visst kan du andvända internet men ta med dej hjärnan!  



Sista lektion

Nu, det är läxhjälp och ska höra ALLA mina läxor. Så jag kan slippa göra dom hemma. 

Snart lunch.

Kommer mer deep inlägg senare. Vet att det har vart fett torrt idag men men. Sorri! 


Idrott

Pallar inte... Ska springa 400 nu. Lufe sucks. Haha, nämmen årkarrrrr inte. Måste bara påstå att jag har haft fett deep intlägg idag. Eller inte. ;) 


Spanska

Godmorgon på er. Har redan haft SO i en timme och nu blir det spanska tills kvart över 10. Börjar exakt nu, så hejdå! 


Tim

Min undebara ponny på 25 långa år fick idag lämna oss. Evigt galoperande på det förevigt gröna ängarna. Jag lovar att jag aldrig glömmer bort dej! Min andra halva lever nu uppe i himmlen. Ängel! 


Nu säger jag

Godnatt, trätt som tusan! Imorrn blir en lååång dag i skolan. Idrott och allt..

När jag kommer hem ska jag städa ur rummet lite till. Ska ju rusta upp det totalt! Behövs är faktiskt inte 2 längre. Haha! 

Dagen har spenderats med goa vänner och en fotbolls träning. 



Imorrn

Imorrn blir en fullspäckad sjukt rolig dag med mycke tårar! Vet kåter kostigt. 

Först ska jag spela match hemma, på egen plan och jag ska lägg 110% på det! Efter varje förlust vill jag bara lägga ner och efter varje vinst ska jag spela landslaget..haha. Drömma går ju! 

Sen ska jag till Tim, min underbara ponny. Sissta gången på hans rygg. :((( kan inte fatta det själv! Vilken underbar kille! Betyder så mycke för mig och så bara, phoff, borta! :( 

Dagen slutar underbart med kompisar och lite fest hos moa. Fira henne på hennes 12 års-dag. Sleepover och allt! :) lääängtar! 





Mys

Sitter i soffan hemma hos mormor. Morfar är med pappa och massa andra  på cross tävling. 

När jag kom hem lämnade jag alla saker, kälade lite. Sen åkte jag iväg till mina vänner. 

Helt sjukt vad dom betyder för mej. Oförståligt asså! Utan dom skulle jag värkligen inte vara den jag ät idag. Du är aldrig ensam! Seriöst, det finns alltid nån där för dej. Jag lovar dej! Se dej omkring, tänk hur många som älskar dej! Jag lovar, du blir aldrig ensam så länge du inte väljer att vara det. Ta dej en minut och tänk efter. Det går inte att säga hur många vänner du har i exakta siffror. Du är älskad jag svär! 





Hem nu

Sitter på bussen hem efter en lyckad dag i uppsala med härliga kompisar! Köpte ett dry shampoo från batiste. Hört att det värkar bra! Har du det?
Köpte en vody lotion, och en present till moa. Imorrn ska jag fira henne på födelsedagen med massa mys och sleepover! :) längtar

Nu hem och mys med la familia! Gött mer upodatade kommer. :) 



Tillbaka

Tjena, nu är jag här igen. Här för att stanna. Ska sattsa på bloggen. Så får vi se hur långt det når sen. 
Har inget större krav på det sättet att bloggen ska bli "stor". Men det är klart att  besökarna faktiskt gör skillnad. 

Det är inte sådär jättekul att blogga vecka på vecka men endå ha 20 läsare dagligen. Det blir bara tråkigt. Ska försöka skaffa PRO också så jag kan ha egen domän osv. 

Startade min första blogg när jag gick i ettan. Haha, glad om jag hade en läsare... Å då va det troligen mamma. 

Det här är iaf bloggen som jag ska lägga ner en massa tid på. Den jag värkligen vill göra nått med! Det är ju till ER jag skriver så det är ni som ska få vara med att bestämma om/ändra på saker.  

Puss 




RSS 2.0