Hej vänner

mamma fyllde år igår, 35 bast. Ruttnar väl snart :') . Haha, ne då! Vi firade hennes födelse dag med att ge henne 3 halsband och 2 örhängen. Från guldfynd i silver. riktigt fina. :) skulle velat ha don själv. Haha
 
på kvällen firades hon på riktigt, en kväll inne i stan. först en sjukt god middag på bullit, sen bio. Hela famili kollade på svary movie 5. Typ bara vi i hela biosalongen. Det va vi och 4 till. Haha. Tror melvin sket ner sig lite då och då. Haha. sen drog vi hem. Tack för den kvällen på er! 
 
dag drar vi oxå till stan. fast bara mamma och jag. Vi ska storhandla och köpa lite saker på ikea. Jag ska köpa saker till min min min min feest som jag ska ha på fredag. Kommer bli enormt kul. Tagga tagga. :*

inte borta

 
 
en dag på stranden. utan internet. ledsen trodde det fanns. :/ mitt fel. iaf en riktigt skön dag med mycke sol och mycke (liiite) bad. ;) mys.
 
en riktigt kulig sak på G. på fredag smäller det. En riktigt rolig sak. ska inte avslöja för mycke nu men det är en mycket rolig sak.....secret nelly..:P
 
nu till saken jag tänket blogga lite extra idag är....HORSEMEUP! dahmdham dhaaaaaaaa. det är en hemsida jag gillar väldigt mycke. tycker att ni ska gå in å kolla på deras stora sale. nåra saker jag själv skulle vela ha är:
 
hjälmen, in loved!!  länken hittar ni här>>>>  http://www.horsemeup.se/index.php/sommar-rea/gpa-extreme-st-56.html
 
tröjan. så fiin. länken til den>>>>http://www.horsemeup.se/index.php/sommar-rea/daria.html
 
 
 

Problems

Vänner kommer och vänner går. Många som sakt att dom inte längre vill va vän med meJ, som har skrivit taskiga saker, gjort taskiga saker och gått bakom ryggen på mej. Sure, okej. Lämna mej, finns andra. Nån ting jag skriver till dom är "när du står ensam, kom inte till mej". Själv klart är det just det som händer också. Börjar igen och bha, "hej :DDD". Nhää inte hej. Folk vet inte vad dom håller på med. Jag låter nya folk komma in i mitt liv och lämna det som dom vill. Men det finns ingen återväno längre. Visst man ska alltid kunna förlåta. Fast till en viss gräns. ibland saknar jag honom. Alla som känner mej vet vem han är. Shit happends, but lifes goes on! Men att lära dej stå på egna ben också va bra. Välja en annan väg. Upptäcka! Det finns fler personer i mitt liv! Lärt mej leva på ett annat sett. atannat upp tittat mej omkring. Nu vet jag hur mycke mer jag hade. Å kan ta vara på det mycke bättre!
 
cry a river, build a bridge and get over it.
think then talk
be your own hero
Fyll inte ditt liv med dagar, fyll dina dagar med l

Ändrade planer

Helt ändrade planer.... Är hemma från stugan nu och bara tar det lungt i en fotölj. Pappa är hemma nu och det blir en pizza kväll. Inga kompisar ikväll heller med det gör mej inget! :) 

Toften mys

Vart en dag i toften. Uppe i farmor och farfars stuga. la mys! Men sol och kanske att man kan komma i nån gång i vattnet. Inte för att jag är så super suger på att bada i dom här graderna. Menmen. 
 
Ikväll blir det kompisar. Riktigt kul! Vet inte vilka det blir. Iaf jag å isak. Mer sen. :) 
 
 

Godmorgon

på er. Uppe med tuppen! känner att det måste bli nån ordning i mitt liv. Går och lägger mej typ 12 varje kväll å vaknar runt ett på dan. Sjukt onödigt få har man ju trots allt sovit bort nästan en hel dag. :/ nu ska jag börja gå upp lite tidigare och läga mej tidigare. undantag om man sover med kompisar.....hahahaha no comments. Har
 
ingen aning om hur dagen ser ut. Det kan bli lite hur som helst.  hitt på nå' ;) 
pappa kommer inte hem förns i kväll och mamma på fredag. Men jag sover iaf hemma inatt. Efter en super mysig kväll jos farmor och farfar. 
 
hörs mer under dan! :)
 

Mamma

bara för att min mamma är sån stalker så kan jag lika gärna säga godnat här isf för att ringa. Puss godnatt på dej! och alla andra också

Statestik

Sjut din statestik idag. Tusen tack till er alla!

Header

Jäss, då var en ny header inlaggd. en som jag gjotr nu på typ en timme så det är ju inte så där 100% bra direkt. men det får duga. Puss hörs

Frågestund

Japp, alla frågar. Kik:nellsan1010 eller här nere i kommentarerana

Vaken

 
Vaken nu. Är så enormt glad. Inte bara för allt med arken zoo. Utan också för att behökar statistiken är på topp idag. Och för att ennu en hemlis är på G. Så håll er uppdaterade om ni vill veta! :) 
 
nu blir det pannkakor. Ikväll blir det lite andorlunda också men mer om det sen! :) 

Kan inte sova

Vaknar 272891186 gånger i timmen! Så själv klart måste jag blogga om min fina "ögonbindel" medans jag kan! Puss och godnatt nu! 
 

Myys tajm

Nu blir det mys, med film och godis i sängen. lite party 

Hemligheten alla väntat på....

är att jag har fått min första sponsor. Det är då Arken zoo. Tror att många av er känner till det företaget, som säljer allt man kan tänka sig till hundar, katter, fiskar, fåglar och gnagare. 
Jag har ju själv två kaniner, 99% av allt jag köper till dom är köpt där. Har också haft hamstrar som har fått mcke presenter av mej där ifrån!  Finns inget jag ångrat att jag köpt. nåra saker jag har köpt som jag andvänder mycket är bl.a:
GODIS, finns i olika smaker. Mina kaniner älskar dom. Funkar lika bra till marsvin och hamstrar. Även mina hamstrar tyckte om dom väldigt mycke.
Länken till dom hittar du >  http://arkenzoo.se/trixie-drops-yoghurt-75-gr.html
 
PÄLSVÅRD. Ett pälsvårds kit som innehåller två borstar och en klosax. har haft mycket andvändning av alla saker. mina kaniner är långhåriga och behöver mer då extra mycke pälsvård. Dom här borstarna har funkat helt perfekt till det, Inga tovor, inget ruft bara fin glansig päls. klosaxen är sjut bra. Har köpt en sax på en affär här där jag bor  innan men den blev så slö efter bara 3-4 gångers andvändning. Den från arken zoo har jag kvar än efter 2 års andvändning. sjukt bra kavlitet!
länken till dom hittar du här > http://arkenzoo.se/karlie-karda-v-rdkit-till-gnagare.html
 
STICKS. Godis sticks som finns i dom flesta smaker. Detta är ett måste om man ska till arken zoo! 
länken > http://arkenzoo.se/smadjur/smadjursgodis/versele-laga-sticks-kanin-chinchilla-skogsfrukt-2-pack.html
 
HÖ KORG. Den här korgen kanske inte ser sådär jätterolig ut men det är den. du sätter fast den i nätet på din bur, stoppar ner lite hö i den så har kaninen/kaninerna nått å göra i nån timma. istället för att bara lägga höet på marken eller i båtten på buren, då dom kan få i sig smuts och annat. så kan du sätta upp korgen på olika höjder så blir det lite roligare och litemer träning för dom att äta. 
länken > http://arkenzoo.se/trixie-h-h-ck-metall-28-cm.html
 
MAT. 10 kg med hög kvalitets mat men ändå väldigt omtyckt! Sjut nyttigt för kaninerna, kan vara bra så att dom håller sig friska osv. 
länken > http://arkenzoo.se/supreme-selective-kanin-10-kg.html
 
 
detta är bara nåra saker jag har köpt. Men självklart så finns det mycket mer. du måste ju själv klart inte ha kanin för att köpa saker där. här hittar du länken ( http://arkenzoo.se/ ) till en djungel fylld med saker till ditt husdjur. Tycker att alla borde gå in och kolla nu! :) Köper du för över 500 kr får du det hemskickat direkt till dörren! På vissa butiker kan du också få träffa vetrinärnen. Du kan också köpa din försäkring där! och mycket, mycket mer! :)  
 
 

På väg hem nu!

 
På väg hem i natten med kompisar! 
 

Vatten

 
Vattnet 

Header

Japp påt igen då. Nu har jag fått tag i en tjej som gör jättefina headers. Jon ska då
göra en åt mej och försöka sätta kn den. Själv har hon blogg på bloggplatsen. Så hon är knte helt säker om hon kan. Men hon ska försöka. Hennes blogg adress är: http://hennafredriksson.bloggplatsen.se/ hörs sen! <3

Frågestund

Jäss, ni ser rätt. Ska ha en fråge stund nu. Fråga om precis vad ni vill. Jag ska svara på alla

Hemligheten

Japp, då hade jag tänkt att berätta lite om hrnligheten. Jag har tagit kontakt med 4 olika företag. Med det här om sponsring. Inget svar än. Å inget är ju säkert än. Men endå, ni kanske ville veta! :) 

God morgon

God morgon. idag är en sjut fin dag, inte ett moln! Pressa idag me. uppe på klipporna Gärna ensam. Är nog en liten ensamvarg fast man inte kan tro det. Jag tycker om att va ensam.... Så länge det inte är typ mitt i natt å det finns inga andra längre bort!! haha. Snart blir det frulle. Mer om hemligheten senare. 

Bilder

 
 

Njut

Va den du är, le som ett proffs å kom och vissla med oss. 

Mys

Ligger på berghällarna å myser. Efter lite mat i magen så är allt pööörfekt igen! Ett gals läsk, solen, vattnet och bergen. Njut varje minut. Mer om hemligheten imorrn.
 

Stora saker på gång

Ska göra en liten sak med min blogg. Nä, ganska stor faktiskt. Vill inte säga än pecis vad det är. Men en ledtråd är: Du vet nog vilka dom är och vad dom gör. 

Mys

 
Ligger här å bara steker. Så himmla skönt! Har därremot inte vågat bada än. inte bara dör att det är sjukt kallt. Det finns krabbor och jättemycke sjögräs! Fegisen själv....

Chillar

Hej igen. Ligger på klipporna och har det bara allra bäst. Folk har lämnat mej, och jag har insett att man är så enormt starkare än man kan tro. jag ler i smyg. Jag känar på det. Det är dom som  går i förlust. Dom förlorar mej å jag inte dom! Njut av tiden vänner! 

Skypaaaaaaaaaaaaaa nu

Skypa mej på nellsan1010 <3


Internet

Kommer tyvärr inte ha nått internet där borta. Men ni får ha det bäst så hörs vi när jag kommer hem! Ps jag ska fortsätta med utmaningen fast inte visa det. Ds


Idag smäller det!

Så jäla taggad asså. Jag och Mathilda i ett tält i 4 dagar. Kan det bli värre. Aa kanske om min valross hade följt me. Men det ska endå blir så enormt kul! Väskan är packad med precis allt man kan tänka sig. Min valross hjälpte mej med den igår. Allt från ansiktsmasker till kortspel. Alltså det mesta. 
 
Efterosm att vi ska bo på en militär anläggning så tror jag att det kanske Inte kommer finnas så bra internet. Men försök att håll er kvar om det skulle vara så. 

Idag

Va till Tim idag oxå. Tog en sväng ut idag oxå men nu skulle han hå fint på tyglarna och ställt. Det gjorde han me. Sån underbar ponny! Vad man än säger så bara aksepterar han det och gör snällt som man bett honom. duktig! 
 
Moa sover här hos mej just nu. Mys. Andra saker vi gjort idag förutom att vart hos Tim och i söderfors. Så har vi städat teltet som Mathilda och jag ska sova i ihelgen. Det blir alltid nått godis skräp kvar där inne. Men nu är allt borta! Så har vi skrubbat utsidan oxå. Så nu glänser det som aldrig för.  
 
Asså jag är typ säker på att det inte finns nått internet där borta. Tänkte messt på videorna. Men kommer andvända samma krämer som jag gjorde idag. ( kväll 2 ) skit samma. håll er kvar när jag kommr tillbax. 

Utmaningen kväll 2


Utmaningen mogon 1


Utmaningen kväll 1


På väg hem

Efter en liten men härlig stund i söder fors så är vi nu påväg hem. Å nu när jag kommer hem ska jag träffa min valross. Moa. Haha. Puss på dej me!

Doppat mej

Första doppet i söderfors! Så jäla kallt. Typ som i kylskåpen i Turkiet. Buuurrr. Nu ligger jag å solar med min valross. Haha, en fin sådan! 

Chill

haft ett pass på tim idag oxå. Underbara ponny! Vi tog en tur ut, fast hela tiden skulle han gå på tygeln å vara fint ställd. Typ bara i skritt och galopp, men så klart lite trav. Gick med mamma och moa jag red och dom plockade blommor. Underbart Härligt! måste stärka hans myskler i halsen.  
 
Moa sover över här inatt. Lite mys sådär! min lilla valross. Å idag har vi förutom att åkt till Tim. Städat tältet som jag sks ha med i helgen. Det kommer ett inlägg om det in i minsts detalj imorrn eller ja...typ 6 på morgon en. Haha! Så har vi ocå packat allt. Och det enda jag måste fixa tills imorrn är att måla naglarna ta med pengar å lägga i en kortlek. Kommer säkert endå glömma nått. Sån är jag xD 
 

God natt

Idag har varit en riktigt najs dag. Frågan är om den kunde blivit bättre? En sjukt mysig dag i stan. En låååång tur på hästryggen där jag hör hemma! En kopp te å en bra film. Nu kommer jag sova enormt bra. Vi hörs imorrn


Mys i stadsparken


Billy å bengt

Hejdååååå


Utmaning

Japp, nu ska jag alltså ta och berätta om min utmaning jag ska göra! Jah tänkte ge mitt ansikte lite lugn och ro. Alltså absolut INGET smink. Och Varje morgon och kväll andvända bra produkter å alltså visa dom här på bloggen! Då kan ni även följa Mej den här veckan för att få MASSA tips. Jag kommer andvända alla möjliga produkter som jag har hemma. Men kommer att visa dom! Kanske inte vet vart allt är köpt men men. Så denhär utmaningen är inte bara för mej utan för er också. Vi börjar ikväll och slutar nästa toradag kväll! :))))
 
 
 
 
 
tänkte ha sånna här utmaningar som handlar om lite allt möjligt. Ibland om hårvård, hästen, kläder, smink, och massa annat skojj. 

Lite ändringar

Haha. Ja, som ni ser i rubriken. Det har plivit liteee ändringar. Matti stannar kvar hemma hos henne vi ska ju faktiskt vara med varran från torsdag till söndag. Kommer mer om vad det handlar om i en video. 
 
Ska endå till Tim. Fast jag tror jag ska rida ut. Han får sträcka lite på sig efter att ha stått i en vecka då vi har varit i turkiet. Gallopera mycket så det ändå blir lite träning av det hela. Myspys. 
 
Sen hem, duscha, sätt mej med en film å bara ta det mer än lungt. Kan behövas lite lung och ro innan en riktigt Crazy "lång helg". Haha. Taggar taggar
 
Tänkte göra en liten utmaning mot mej själv den här veckan. Mer om den kommer upp ungefär om en timme så håll utkik! Detta är nog nånting ni också kan göra. ....:)

Planer

Tänkte skriva lite om kvällens planer. Just nu sitter vi på bussen å jag har lixom inge bättre för mej än att berätta lite om vad som ska hända. Iaf så är vi ju på väg ut från stan just nu, när vi kommer hem ska vi först till matti å hämta min cykel å min andra packning. Sen cykla hem till mej å bara ta det lungt en liten stund. Mysa lite med kaninerna. Sen ska jag ta å byta om till ridkläder å dra iväg till stallet. Hoppträna lite. En bana tror jag! Måste träna upp konditionen å styrkan på honom lite mer! Matti kommer att fota. Sen ska vi hem till mej, jag ska duscha osv. Så ska vi käka lite. Blir nog inge godis ikväll vart så mycke igår! Haha. Sen vette katten vad vi ska imorrn. Men det får vi se då. Kommer en video om vad som händer på Torsdag. En riktg liten suprice. Hah.
Aja puss hörs


Mys

Nu har vi det mer än mys i stadsparken! Solen, vattnet å allt! Så jäla mys asså! När vi kommer hem ska vi antagligen sova hos mej. Video kommer..

We get naked


#OOTD


Mat

 
Luten pauos i allr shoppande. MATT' haha. så himmla efter längtat! 
 

Tajm å parta

Japp, sitter här på golvet i mathildas badrum. :) haha. Hon står i duschen i typ 1579 år. Sen ska vi ta vårat lilla pick å pack å sätta upp tältet. Sen ta vi ta å ha f1 chill! Vi ska visa vad vi har köpt å kanske nån driv video oxå. För er spm inte vet mathilda är så är det hon som är med i videon som heter "dryga jävlar"! Sen ska vi oxå lägga ut en video... en typ Nelly å Mathilda tags. Så kommentera så många frågor eller tahs du vill! 
Hörs puss

Ledsen

vi har precis blivit klara med en så sjut fin header. Mathilda har stått för typ hela jobbet! sjukt duktig! men sen kom vi till att sätta in den då ingenting funkade. vi har seriöst suttit i en timme men inget funkar...:/ men det får bli den hära header nu tills allt funkar.

Header

Hola amigos! Nu sitter jag å Mathilda å fixxar med header. This going tu be awsåm!
 
Jag å hon ska ha en sleepovhaa i tält. kommer bli bra men crazy uppdatering. sen imorrn drar vi till stan å har lite shopping. Kommer ha så himmla kul. håller er kvar så hörs vi.
 
~XOXO NELLY~

Dagen

Då är dagen räddad! Mathilda kommer över snart. Vi ska bland annat fixa en header som jag lovade. Kanske att den kommer komma upp idag också. Så håll er uppdaterade! Vi ska ha det lite chill å fixa allt å så! Sen dra ut till våla å hänga med nåra kompisar! :) ska bli kul. 
 
 
~xoxo nelly~

Vaken

Fösta dagen man vaknar i sin egna säng å får sova huuur länge man vill. Supha skönt! Idag tar jag dagen precis som den kommer. Har lixom nada planer idag. Men nåttt kul hittar man alltid på! Just nu ska jag Nog gå upp ta en go frukost sen lägga mej i solen. För det känns så himmla behövligt å pressa lite nu...eller inte! 
 
xoxo ~nelly~

Hemma

Äntligen hemma igen. Nästan längtat lite. Nästan! Nu är man tillbaks i värkligheten igen. Till normal mat, normala sovtider, normal uppdater, normal mobil, normal allt. Ska bli så himmla sönt å få ordning på allt igen! 
 
nu sitter jag på arlanda å väntar på mkn skitväska som värkar hammnat så långt bak det bara går..! Efter det en timmes bilresa hem. Har inget emot. Tog med massa filtar å kuddar. Hah! 
 
Hinner knappt hem innan jag ska iväg igen. På torsdag drar vi på en jättestor crosstävling. Ända ner till linköping/stångebro. nån mera som ska dit? Många jag känner å är slekt, pappas kompisar ska dit. Vi brukar bo på samma ställe allihop så det ser ut som en liten mur av alla husvagnar, bussar, husbilar och bilar osv. Det är iallafall rn av sommarens höjdpunkter. 
 
Ne nu kommer min lilla väska rullandes på bandet, måste gå nu. sov gott till er som inte redan sover. Så hörs vi puss
 

RSS 2.0