Hemligheten alla väntat på....

är att jag har fått min första sponsor. Det är då Arken zoo. Tror att många av er känner till det företaget, som säljer allt man kan tänka sig till hundar, katter, fiskar, fåglar och gnagare. 
Jag har ju själv två kaniner, 99% av allt jag köper till dom är köpt där. Har också haft hamstrar som har fått mcke presenter av mej där ifrån!  Finns inget jag ångrat att jag köpt. nåra saker jag har köpt som jag andvänder mycket är bl.a:
GODIS, finns i olika smaker. Mina kaniner älskar dom. Funkar lika bra till marsvin och hamstrar. Även mina hamstrar tyckte om dom väldigt mycke.
Länken till dom hittar du >  http://arkenzoo.se/trixie-drops-yoghurt-75-gr.html
 
PÄLSVÅRD. Ett pälsvårds kit som innehåller två borstar och en klosax. har haft mycket andvändning av alla saker. mina kaniner är långhåriga och behöver mer då extra mycke pälsvård. Dom här borstarna har funkat helt perfekt till det, Inga tovor, inget ruft bara fin glansig päls. klosaxen är sjut bra. Har köpt en sax på en affär här där jag bor  innan men den blev så slö efter bara 3-4 gångers andvändning. Den från arken zoo har jag kvar än efter 2 års andvändning. sjukt bra kavlitet!
länken till dom hittar du här > http://arkenzoo.se/karlie-karda-v-rdkit-till-gnagare.html
 
STICKS. Godis sticks som finns i dom flesta smaker. Detta är ett måste om man ska till arken zoo! 
länken > http://arkenzoo.se/smadjur/smadjursgodis/versele-laga-sticks-kanin-chinchilla-skogsfrukt-2-pack.html
 
HÖ KORG. Den här korgen kanske inte ser sådär jätterolig ut men det är den. du sätter fast den i nätet på din bur, stoppar ner lite hö i den så har kaninen/kaninerna nått å göra i nån timma. istället för att bara lägga höet på marken eller i båtten på buren, då dom kan få i sig smuts och annat. så kan du sätta upp korgen på olika höjder så blir det lite roligare och litemer träning för dom att äta. 
länken > http://arkenzoo.se/trixie-h-h-ck-metall-28-cm.html
 
MAT. 10 kg med hög kvalitets mat men ändå väldigt omtyckt! Sjut nyttigt för kaninerna, kan vara bra så att dom håller sig friska osv. 
länken > http://arkenzoo.se/supreme-selective-kanin-10-kg.html
 
 
detta är bara nåra saker jag har köpt. Men självklart så finns det mycket mer. du måste ju själv klart inte ha kanin för att köpa saker där. här hittar du länken ( http://arkenzoo.se/ ) till en djungel fylld med saker till ditt husdjur. Tycker att alla borde gå in och kolla nu! :) Köper du för över 500 kr får du det hemskickat direkt till dörren! På vissa butiker kan du också få träffa vetrinärnen. Du kan också köpa din försäkring där! och mycket, mycket mer! :)  
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0