Att klättra över berg'

Allt kan faktiskt inte alltid va kul. Jamenar, livet går uppåt men också ner. Allt handlar om att kämpa. Klart att vissa har det värre än andra. Men många gånger så har man ett val. det är som två olika slags männsikor. 
Val 1 du ser på livet som ett straff. Att gud lät dej födas för att misslyckas. Du vaknar på morgonen, allt är åt helvete utan anledning. Du åker till skolan, lektionerna är långa och du skiter totalt i vad läraren säger. Du kommer hem lägger dej i soffan. Kanske instagrammar du nått deep för att folk ska tycka synd om dej. Du somnar med tårarna i ögonen. 
Jag tycker synd om er som har det såhär! 
Val 2 att vara glad är nått man själv väljer! Inget man får med fött. Du vaknar på morgonen, tar en regäl frukost. Du cyklar iväg till skolan med ett leénde på läpparna. Du är glad helt utan anlednig. Vilket man ska vara stolt över. Du har det bra och sprider glädje i skolan. Du kommer hem umgås med familjen. Lägger dej i tid för att årka gå upp nästa dag. 
Ohf, shit ni borde vara stolta. 

Men det här är inget man föds med, dethär är nått man själv väljer. Tror att många av oss är båda delarna. Men ärligt talat, ibland måste man rycka upp sig. 

Det är precis det jag behöver göra nu. Väcka mej själv från en 10 års sömn! Vakna och känna mej lyklig. Ta tag i saker och ting. Lära mej att vara glad! 



Kommentarer
Postat av: Ester

Hejsan vilken fin blogg du har!! :D älskar din header!!
Har en omgång av "dagens blogg" hade varit super kul om du ville vara med!! Kram Ester! :D hoppas att du har haft en riktigt bra dag!

2013-11-26 @ 23:37:52
URL: http://evh.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0